,

Kies je de creatieve weg met levendige kleuren of de systematische weg zonder fantasie?

artspreekmeester-blog-011Er is duidelijke verschil te zien hoe indrukwekkend de creatieve weg eruit kan zien en de levendigheid continueert. De systematische weg geeft daarentegen een oppervlakkige signaal af. Beide wegen leidden ergens naar toe, alleen de weg van de creativiteit geeft een extra dimensie namelijk kleur en beweging.

De creatieve weg bestaat uit kleurlagen met daarin de denkproces van de kunstenaar verpakt. De creatieve weg is een harmoniserende loopbaan waar het gevoel en het denken met elkaar verbinden. De weg van de creativiteit is een ontmoetingsplek om te brainstormen. Deze weg biedt veel uitdaging door kleuren en beweging en hiermee tot ontwikkeling en nieuwe inzichten komen.

artspreekmeester-blog-012Vanuit mijn werk als Beeldend Kunstenares en beeldend coach maak ik graag kennis met deze mensen die de voorkeur hebben de weg van creativiteit te kiezen en zichzelf goed kunnen presenteren en bruisen van energie. Terwijl als zij op de systematische weg lopen bemerken ze dat hun creatieve talent verliezen en motivatieproblemen de kop op gaan steken.

Het is mogelijk om je creatieve persoonlijkheid te kunnen behouden en er gebruik te kunnen blijven maken ondanks je dagelijks in deze maatschappij op de systematisch weg moet begeven. Graag help ik je verder hoe je met jou creatieve talent kan blijven ontplooien en dit te kunnen laten matchen met de systematische weg. Wanneer je leerproblemen ervaart zou het goed kunnen wezen dat je creatieve ingesteld persoon bent. Graag ga ik een gesprek met jou aan!

© Myriam Spreekmeester