,

Wat inspireert mij?

Wat mij inspireert is de klassieke muziek. Het dient voor mij als een inspiratiebron. Vanaf jongs af aan genoot ik dagelijks van het horen van klassieke muziek. De opvoeding thuis werd vanuit de muzikale benadering ondersteund. Het…
,

Een penseelstreek tot bezinning

Zelf ervaar ik het terugtrekken in een atelier een ruimte waar ik mijzelf expressief kan uiten als een belangrijk moment voor mijzelf. Het jachtige leven raakt op de achtergrond en de artistieke wereld opent zich zonder grenzen.
,

Welke waarde heeft beeldende kunst?

Bestaat kunst alleen uit materialen of heeft het ook een persoonlijke inhoud? Het interessante aan kunstzinnig uiten is om niet ingestudeerd bezig te zijn. Het is iedere keer een proces van een nieuw begin van zelfonderzoek. Het is een fractie…